Bezoek ook onze andere site:

Verstelbare Keuken

bezoek ook onze andere site:

Verstelbare Keuken

Dental Projects


HFI heeft in de loop van de jaren een aantal tandarts- en dokterspraktijken mogen realiseren, en is ook goed thuis in de apotheek- en ziekenhuisinrichting.

Praktijk in Goirle

In Goirle hebben we een praktijk ingericht, waarbij HFI de bulk van de meubels heeft geleverd en gemonteerd, die daarvoor in eigen werkplaats vakkundig gemaakt werden. Hierbij kunt u denken aan de balie, sterilisatiemeubels, werkbladen, dental ladeblokken, enzovoorts.


Alles op maat en in kleur als gewenst.


U ziet hier de 22 meter lange gang met werkbladen en sterilisatiemeubels in opbouw. Alle meubels in een frisse kleur van een slijtvast materiaal.

Hieronder ziet u het sterilisatiemeubel in een kamer naast de operatiekamer. Let op de verhoging voor de Dental Disinfector, die tevens het vuile van hetschone werkblad scheidt. Naast de wasbak een stortkoker voor afgewerkte materialen.

U ziet tevens de Dental ladeblokken die speciaal door HFI zijn ontwikkeld voor deze praktijk.

Zowel de lades als de trays zijn volledig uitneembaar, zodat die makkelijk en goed kunnen worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

U ziet hier de diverse behandelkamers met volop daglicht dankzij het vele glas, terwijl de privacy voor de cliënten toch gewaarborgd is.

Speciaal voor de kinderen is er een hoek gemaakt met een soort van trog van beton. Hier kunnen de kleine en grote jongeren leren poetsen onder toeziend oog, en met behulp van de assistentes.

Praktijk regio Amsterdam

Momenteel zijn onderstaande opstellingen voor 2 behandelkamers in gebruik. De client heeft gekozen voor een strakke uitstraling, hoogglans wit met RVS-look randafwerking. Het blad in een neutrale houtkleur van Wodego, met ingelaten RVS waskommen.


Alle systeemlade’s zijn uitneembaar en uitwisselbaar waar nodig om het reinigen en onderhoud tot een minimale tijdsbesteding te maken. Tijd is geld, en dat begrijpen wij als geen ander. Mede daarom wordt de praktijk in de herfstvakantie onder handen genomen door onze ervaren monteurs, zodat de nutteloze bedrijfstijd tot een minimum wordt teruggebracht.


Alles er om heen, zoals kranen, afvoer, tegelwerk, elektra enz, wordt ook door ons gecoördineerd. Zo blijft alles in 1 hand en kan er meteen een aanpassing gedaan worden op wensen van de klant.

Tandarts Hoefnagels

Hieronder ziet u een impressie van een tandartspraktijk in Eindhoven. In opdracht van de heer Hoefnagels zijn een viertal behandelkamers voorzien van nieuwe behandelmeubels, in een eigen moderne vormgeving.


De trolley kan in eigen omgeving geparkeerd worden, en “schoon” weer te werk gesteld worden.

Door de grote mate van flexibiliteit, is HFI niet gebonden aan ruimtes of wanden. HFI heeft in deze behandelkamer het raam geïntegreerd aan het meubel.

HFI is altijd bezig met de laatste ontwikkelingen in materiaal en hygiëne.


Zo stappen ondermeer veel tandartsen over op Solid-surface voor werkbladen, wat makkelijk schoon te houden is, bacterievrij en onderhoudsvriendelijk is. De laatste ontwikkelingen op dit gebied, worden onder andere gemaakt door HI-MACS, een acrylaat gebonden mineraal plaatmateriaal. De mogelijkheden van dit materiaal zijn legio, en heeft weinig beperkingen qua kleur en vormgeving. HI-MACS is porieloos, en nagenoeg naadloos.


HI-MACS wordt gemaakt door LG, en verwerkt door ons. LG geeft 10 jaar garantie op het materiaal, wat naast porieloos ook slijtvast is, en makkelijk in onderhoud.


HI-MACS is er in veel kleuren en glans variaties, waarbij spoelbakken enz, nagenoeg naadloos in het blad verwerkt kunnen worden. Vraag HFI naar de mogelijkheden.

HI-MACS

HFI

Kraaivenstraat 36-07

5048 AB Tilburg

HFI

Kraaivenstraat 36-07

5048 AB Tilburg