Bezoek ook onze andere site:

Verstelbare Keuken

bezoek ook onze andere site:

Verstelbare Keuken

Dental Cabinets


Bij HFI is een nieuwe lijn Dental Cabinets ontworpen, die we graag onder uw aandacht willen brengen. De cabinets zijn concurrerend geprijsd, en verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en met verschillende opties.


Deze cabinets zijn verkrijgbaar met diverse afwerkingen. Bijvoorbeeld met een houtstructuur, uni-kleur, hoogglans of matte afwerking. Dit geeft u de mogelijkheid om een uitbreiding op een bestaand interieur te maken.

De cabinets zijn voorzien van volledig uittrekbare softclose lades. De lades zijn volledig gelagerd voor een lang leven, zijn uitneembaar met een simpele handeling en makkelijk schoon te houden. De instrumentenbakken kunnen meegeleverd worden in diverse uitvoeringen zoals eerder vermeld. De lades zijn in 3 verschillende hoogtes verkrijgbaar en kunnen voorzien worden van een greep of knop naar uw keus.


Alle cabinets zijn voorzien van rubber zwenkwielen. Uiteraard kunt u de cabinets ook een vaste plaats geven of met een eenvoudige aanpassing zelfs ergens op plaatsen.

Op verzoek kan er een glasplaat geplaatst worden boven de mixer. Deze is eenvoudig te reinigen. Alle bovenkanten kunnen worden voorzien van Corian, HPL, RVS, glas of een ander materiaal naar keuze. Standaard komt de bovenkant met V-100 melamine afwerking.

HFI

Kraaivenstraat 36-07

5048 AB Tilburg

HFI

Kraaivenstraat 36-07

5048 AB Tilburg